Reklama
 
Blog | Kateřina Sidonová

Jára: Šou v márnici

Tak jsem si myslela, jak napíšu hrozně legrační a vtipnej text o pornografii. Měli jste se za břicha popadat a řvát smíchy. Pak jsem zjistila, že mě vůbec nic humornýho nenapadá. 

 

Jelikož jsem se svým textem nebyla vůbec spokojená, rozhodla jsem se ho smazat a ponechat tu jen to, co stojí za přečtení. Nejde ale o můj text.

 Šou v márnici

Reklama

Jára

Hrobník Karel Novotný jednoho krásnéhodne nalitej jak puma zakopával líně hrob. A popilel z lahve rum. při této práci se děsně klátil spíš s ním lomcoval ten rum a lopata. Když házel poslední lopatu na hrob podivně se zakymácel a převrch láhev rumu která se v mžiku villilla. Vtom děsně zařval kurva vilil se mi rum! Vtom se začal chechtat ať se mrtvůlka ještě naposledy nabumbá. A vstekli kop do vilité láhve pak se doplazil do márnice a vyškrábal sek zámku. Vyndal s kapsy klíče a jel se odemknout dveře. Skoro v okamžiku našel správný klíč a začal odemykat. Ovšem nenoch se trefit do klíčové dírky a po půl. hodině trefování klíčem do zámku se nasral a vypáčil rakev s které posléze visypal kosti zachrastli a lebrka se odkutálela do rohu. Uložil rakuv na původní místo a lehnul si do ní a usnul. Po vydatném spánku se sladce probudil a vstal notně ho bolela hlava a proto nahlas prohlásil  vtom mi jen pomůže rum a ženský! Višel z márnice a zjistil, že se mu chce hrozně chcát a proto se přišoural k stostovnímu hrobu a s chutí mu pochcal náhrobek a že ten darebák si stejně nic jinýho nezaslouží. A vodešl ze hřbitova do hospody vobědnalsi lahve rumu a rozhlíd se po zdejším osazenstvu a tu viděl plonďatou maťatou kočku a vrhnul se k ní a hbytě si k ní přised a začal jí vrávora  aby šla s ním nedala se dlouho přemlouvat jelikož je kurva okresní. Hrobník popad láhev a kurvyčku a odebral se s ní na hřbytov. Když dorazili na hřbytov a vešli do márnice a začal ji hbytě vslíkat. Serval se sebe šaty a hodil kurvyčku do rakve do rakve a vrhnul se na ni a začal ji tvrdě jebat. Byl to tak tvrdý a silný jebot, že se rakev málem rossypala. Poté vyndal svého ohavu z útulné jeskyňky a hodil semeno vedle rakve na zem a nasadil tvrdou séryji francišů a cucfleků v tom se začala kurvyčka podivně krutit tlačil jí totiž zbylí čllánek páteře po předchozím obyvatele této rakve a proto šahla pod sebe a vyndalatento obratel a ukázala hrobníkovi bělostný obratel a hrobník vzal obratel a hodil ho pryč a trefyl si do okna sklo zachrastilo a spadlo na zem To uslišela jehožena a vyběhla z domu do márnice když tam doběhla a uviděla jak její starej leze po kurvě. Pustila se do strašního řevu a nadávek když to uviděli a uslišeli kurvička se lekla popadla šaty a utekla ovšem podnapilí hrobník začal starou honit mezi rakvemy. Hrobník popat stehenní kost kterou přerazil o rakev a honil starou dál když běžela vokolo votevřené rakve uklouzla po spermatu a spadla do rakve. Vtom k ní přiběhl a vrazil jí vší silou kost mezi žebry ozvalo se zasténání a potměšilí smích. Hrobník vytrch kost z její hrudi a hodil je vedle ní do rakve rakev potom přiklopil a zatloul ji hřebíky. Nakonec se po této události to psychycky nevidržel a po tejdnu se uchlastal.

omlouvám se autorovi, že jsem umístila povídku na své stránky bez jeho svolení